Návod na použití tvořítka cukroví

Tvořítko cukroví je doplněk ručního strojku na mletí masa. Slouží k přípravě vytlačovaného cukroví nebo slaného pečiva.

Před prvním použitím omyjte tvořítko v teplé vodě s přídavkem přípravku pro mytí nádobí, opláchněte pitnou vodou a osušte.

Strojek na mletí masa připevněte ke stolu. Odšroubujte matici a ze strojku vyjměte řeznou desku a nůž. Přírubu tvořítka vložte do matice a  obě součásti našroubujte na strojek.  Takto sestavený strojek je připraven k vytlačování těsta.

V případě dotlačování těsta do strojku rukou dbejte zvýšené opatrnosti.

Po použití strojek rozeberte, vše omyjte v teplé vodě a osušte.


Košík  

Žádné zboží

Poštovné 0,00 Kč
Celkem 0,00 Kč

Košík K pokladně